Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la Web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si vostè contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Bloc La Botiga Productes Receptes Situació
Propietats de la Passiflora
A finals del segle XVI els navegants europeus quan arribaren al Perú hi van descobrir una planta que els va deixar gratament sorpresos en veure les flors tan curioses que tenia. Aquestes flors tenien forma de corona d'espines i claus . Com que en aquella època  la religió ocupava una part important de la vida quotidiana , van creure que era com una senyal divina.és a dir, que representava el martiri de Jesucrist, i que per tant, calia endur-se-les cap a Europa.

Aquí va formar part de l'ornamentació de molts jardins ja que és una planta trepadora i és molt útil per cobrir murs i tàpies.
Els azteques feia segles que la utilitzaven com a planta medicinal i fins i tot,de la versió de la Passiflora groga, en menjaven el fruit que és el que ara coneixem aquí com a maracuyà o fruita de la passió, ric en calci, ferro,  fòsfor, vitamines A,B i C i molt pobre en greixos cosa que el fa apte per a dietes d'aprimament.
De mica en mica es va anar descobrint les immenses propietats curatives que té i , actualment, la Passiflora incarnata és una de les plantes més utilitzades en fitoteràpia.

 
Vols saber per a què serveix?

La seva propietat més relevant és el seu efecte sedant, apte , doncs, per a situacions de gran nerviosisme, insomni, ansietat i depressió. També es pot utilitzar pels dolors menstruals, migranyes, dolors i espasmes musculars, enuresis nocturnes, palpitacions i aritmies, desintoxicacions químiques o alcohòliques.

Degut a la seva inocuïtat, la poden prendre , fins i tot, estudiants en època d'exàmens o nens molt nerviosos.

De quina manera es pot prendre?

Pots fer-ho en infusió de les fulles seques de la planta dos o tres cops al dia. O bé només a la nit si el que vols és dormir millor.
També trobaràs extractes sense alcohol per barrejar-ho amb aigua o bé comprimits d'alta concentració que fan una ingesta molt més còmode.

En una època com la que estem vivint, que tothom té alguna o altre preocupació, la Passiflora és una bona sol.lució  per estar més tranquils, relaxats, dormir millor i enfrontar d'una manera menys estressada els problemes. No et crearà adicció i t'ajudarà a viure millor.


Horari
Els Dilluns:
de 10:00h a 13:00h.

De Dimarts a Dissabte:
de 09:00h a 14:00h.

I els Divendres també:
de 17:00h a 20:00h.
Situació
934 290 991 dietetica@herbesimelgloria.com
Butlletí
Subscriu-te i rep les nostres ofertes i novetats!
Disseny web