Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la Web, així com per poder recordar els usuaris que accedeixen a la mateixa. Si vostè contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Bloc La Botiga Productes Receptes Situació
10 usos de l'oli essencial d'Arbre del Te

Moltes vegades ens pregunteu quins usos té l’oli essencial d’arbre del te, aquí en teniu 10 que us poden ser molt útils. Aprofita al màxim aquest desinfectant natural!

1. Aftersun natural. En un recipient barreja 12 cullerades d’oli d’ametlles dolces amb  4 gotes d’oli essencial d’arbre del te. T’hidratarà i purificarà la pell després de prendre el sol a la platja, piscina o muntanya.

2. Acne i granets ocasionals. Amb la cara ben neta, tira una gota d’oli en un cotonet i aplica’l sobre el gra, un o dos cops el dia. Notaràs que ha desaparegut en poc més d’una setmana.

3. Repel·lent d’insectes. En un polvoritzador barreja ½ litre d’aigua i 7 gotetes d’oli essencial. Polvoritza l’aigua per casa o directament sobre els turmells per evitar les picades de mosquit i d’altres insectes.
I si t’han picat, aplica una gota directament a la picada per eliminar-la.

4. Polls. Els nens tenen tendència a agafar polls a l’escola, colònies, casals d’estiu... Per evitar el contagi fica dins el xampú habitual del nen 5 o 6 gotes d’oli essencial i renta-li el cabell a diari. Adéu polls!

5. Peu d’atleta. Per evitar el contagi de fongs a la piscina, barreja 5 gotes d’oli essencial en una cullerada d’oli d’ametlles i aplica-ho en tot el peu i entre els dits abans d’anar a banyar-te.

6. Petits talls i berrugues. Si t’has fet un petit tall o t’ha sortit una berruga, aplica l’oli essencial amb un cotó directament a la zona afectada, després cobreix-la amb una tireta o esparadrap.

7. Roba fresca i sense males olors. Fica unes quantes gotes d’oli essencial al caixonet de la rentadora. Tindràs la roba fresca, desinfectada i lliure de males olors (ideal per a rentar tovalloles, roba d’esport...).

8. Neteja el raspall de dents. L’oli d’arbre del te és ideal per a desinfectar el raspall de dents. Aplica sobre el raspall 2 o 3 gotes i deixa-les actuar durant mitja hora, després esbandeix-lo bé amb aigua.

9. Cubells d’escombraries sense males olors. Tira en el fons del cubell 5 o 6 gotes d’arbre del te. Desinfecta el cubell i elimina les males olors.

10. Eco netejador de banys i piques. En un polvoritzador barreja 25 gotes amb ½ litre d’aigua, utilitza-ho per a desinfectar els banys o la cuina. Quedaran nets i brillants d’una manera ben natural i ecològica.


Horari
Els Dilluns:
de 10:00h a 13:00h.

De Dimarts a Dissabte:
de 09:00h a 14:00h.

I els Divendres també:
de 17:00h a 20:00h.
Situació
934 290 991 dietetica@herbesimelgloria.com
Butlletí
Subscriu-te i rep les nostres ofertes i novetats!
Disseny web